Dressing Room Nytt

Nedan hittar du det senaste inom dressing room nyheter från bloggar, produktnyheter etc.

  1. Ny dokumentärfilm om Maj Doris Rimpi, hederspristagare, stridbar pionjär och konstnärssjäl - ​Renskötaren, konstnären och skådespelaren Maj Doris Rimpi har haft ett innehållsrikt liv och hon fortsätter att överraska. I internationellt uppmärksammade filmen Sameblod, spelar hon Elle Marja den äldre. Hon är även pristagare till Såhkie, Umeå sameförenings hederspris för sina betydelsefulla insatser för den samiska kulturen. Och snart är det premiär för dokumentärfilmen Maj Doris.
  2. Midjeträning – Tips för Framgång - När människor tänker på korsetter föreställer de sig i allmänhet kläder som är mycket sexiga, men ändå mycket obehagliga på samma gång. Detta stämmer dock inte. Korsetter har burits i århundraden, av både män och kvinnor, och även då, för hundratals år sedan, ansågs de att vara bekväma.
  3. 6 Sätt Att Hålla Dina Badkläder i Bra Skick - Även om det känns som en miljon år bort, innan du vet ordet av kommer våren att vara rätt över oss, vilket innebär avarm sol, långa dagar, klarblå himmel, och att dagar ute vid kusten än en gång kommer att bli normen.
  4. Vi välkomnar garderobens nya bästa vän – Brauns snabbaste ångstrykjärn - TexStyle 9 är Brauns första ångstrykjärn utrustat med iCare-teknik som skyddar textilier genom att auto- matiskt ställa in rätt temperatur för varje tyg. Ångstrykjärnet har även försetts med en 3D BackGlide stryk- sula vilket gör den till den första av sitt slag som kan stryka över knappar, fickor och dragkedjor utan problem.
  5. Från oss alla, till er alla - Inget NYP i Jul! - Vi tycker att en jul utan nyp är en bra jul. Genom att vi tillsammans låter bli NYProducerat i julklapp och istället unnar oss och våra medmänniskor något att återbruka gör vi gott. Både för miljön och våra egna plånböcker. Med anledning av detta så driver vi från 28 november till julafton en kampanj som avser att skapa reflektion kring våra konsumtionsmönster, inte minst i juletid.
  6. Skäl till Varför Du Bör vara Klädd i en Camisole (Linne-topp) - Är du sjukt trött på att bära samma kläder dag in och dag ut, med mycket lite varitation som bara gör dig trött? Du kanske är ute efter att förändra dig själv och ge dig själv ett helt nytt utseende med hjälp av sexiga underkläder?
  7. ​Medveten Konsumtion uppmuntrar till En jul utan NYP - ”Inget NYP i jul” är en kampanj som ska uppmuntra konsumenter att inte handla NYProduktion i jul utan istället börja anamma ett mer hållbart konsumtionsmönster, något som generellt sett är en trend i Sverige just nu.
  8. KAPPAHL SLÄPPER NY LIMITERAD KOLLEKTION FRONTAD AV INFLUENCERS - Randigt, grafiskt och optisk lek. KappAhl hyllar den ikoniska randen i vårens första släpp av Limited Edition, där kända modeprofiler tolkar kollektionen på sina personliga sätt. Den svenska stilexperten Emilia de Poret är en av profilerna som har tolkat den. – Både randen och kombinationen svart och vitt har alltid varit favoriter i min garderob, säger Emilia de Poret.
  9. Nu släpps Carin Wester SS18 på Åhléns - Den 22 november släpps den andra kollektionen från Åhléns exklusiva samarbete med modeskaparen Carin Wester. Vårens kollektion, som inspirerats av starka kvinnors liv, arbete och uttryck, omfattar kläder, accessoarer och väskor, och finns på samtliga Åhléns varuhus och åhlens.se.
  10. 8 Vanliga Misstag Man Gör Med Underkläder och hur Du Kan Undvika Dem - Kvinnor bär underkläder för en hel uppsjö av olika anledningar. Vissa önskar att hetta till det med sina partners, några vill må bra med sig själva, vissa vill känna sig bekväma, och vissa vill helt enkelt bara se bra ut.