Dressing Room Nytt

Nedan hittar du det senaste inom dressing room nyheter från bloggar, produktnyheter etc.

  1. Nu är det högsäsong för vårstädning – Det här säljer bäst på Tradera just nu - Våren gör sig påmind och med det kommer den berömda vårrensningen när förråd, garage, och garderober ska sorteras. Enligt Traderas senaste undersökning har svenskarna sex flyttkartonger med onödiga prylar hemma i förrådet till ett uppskattat värde av i snitt 30 866 kronor. Här listar vi vad som säljer bäst just nu och knepen för en lyckad försäljning.
  2. Höjdpunkter på Kanal 5 vecka 12-15 - Grey’s Anatomy är tillbaka med nya avsnitt ur fjortonde säsongen onsdag 28 mars 21.00. Jo (Camilla Luddington) ställdes i vinterfinalen ansikte mot ansikte med sin misshandlande make Paul Stadler (spelas av Matthew Morrison från Glee) och nu tvingas hon hantera att ha honom tillbaka i sitt liv.
  3. Specsavers och DAY lanserar exklusiv glasögonkollektion. Skandinavisk enkelhet - Vintageelegans - Bohemisk känsla - Specsavers fortsätter skapa exklusiva glasögon som är tillgängliga för alla. Den senaste glasögonkollektionen är designad av det danska modemärket DAY Birger et Mikkelsen. Kollektionen innehåller 18 olika glasögonmodeller för kvinnor och finns i butik från och med mitten av mars 2018.
  4. Libris förlagschef tilldelas regnbågspris!
  5. Den eleganta Kvällsklänningen - Kvällsklänninge är den mest eleganta av alla klänningar. De kommer i så många stilar och färger.
  6. Höjdpunkter på Kanal 5 vecka 11-14 - Den fantastiska historien med Berg & Meltzer fortsätter och på måndag 12 mars 21.00 har vi kommit fram till temat idrott och tävlan. Bland annat testar Carina och Christine damsadel och att simma fullt påklädda. Pia Sundhage, Susanne Lanefeldt och Mikaela Åhlin-Kottulinsky hjälper dem att uppleva kvinnors historiska idrottande.
  7. Nova Miller signar med HOSS STHLM och släpper musikvideon och låten ”Turn Up The Fire” - Svenska, internationella popsångerskan och låtskrivaren Nova Miller (21:12 Entertainment / BMG Records) släpper den trollbindande musikvideon till hennes senaste singel ”Turn Up The Fire” och signar även med HOSS STHLM som PR byrå. Låten finns tillgänglig nu på alla digitala plattformar världen över. Den filmiska musikvideon är regisserad av Nikeisha Andersson och inspelad på sagolika Island.
  8. Öppnar dubbelt så stor utställning i Göteborg - Den 2 mars öppnar Vedums nya utställning i Sisjön, Göteborg. Den ligger bara ett stenkast från den tidigare och är nästan dubbelt så stor. – Här får vi bättre möjligheter att visa helheten i vårt sortiment och utveckla mötet med våra kunder och samarbetspartners, säger Anna-Karin Hurtig, Vedums affärsområdeschef för konsumenter och husfabriker.
  9. PRESSMEDDELANDE: Ny färg från Superfront: Silent Greige. - Superfront kompletterar sin färgpalett med nya kulören Silent Greige. En nyans som andas lågmäld elegans och gifter sig fint med olika träslag.
  10. Köpa en Bikini till min tjej - Det finns nog en hel del män därute som blir frustrerade när man köper den kvinnors presenter. Vi kvinnor är ibland svåra att läsa, eller hur? Istället för att få något enkelt, varför inte lämna din "comfort zone" och försöka skaffa henne något annat.