Dressing Room Nytt

Nedan hittar du det senaste inom dressing room nyheter från bloggar, produktnyheter etc.

  1. Tre smarta tips – så maxar du förvaringen hemma - Riktigt smart förvaring tänker du aldrig på, den bara fungerar. Med vårljuset brukar suget efter att rensa ut och sortera upp hemma komma som ett brev på posten. Dessutom sprider sig KonMari som en löpeld just nu. Förvaring är helt enkelt på tapeten.
  2. Opinionsbildare inom hållbart mode tar emot second hand-pris - Torsdagen den 28 mars får Johanna Nilsson, opinionsbildare inom hållbart mode, ta emot Erikshjälpens utmärkelse Sveriges Second Hand Profil 2019 vid ett event på The Lobby i Stockholm. Under eventet kommer Johanna Nilsson också hålla föredrag och svara på besökarnas frågor om mode, hållbarhet och klimat.
  3. Køb billige nye sko online
  4. Nu är det äntligen dags för Skandinaviens största klockauktion - Sedan 90-talet har Kaplans auktionerat ut klockor av världsklass och den 18 maj är det dags igen för Klockkvaliten.
  5. Silverfisk, Klädesmal och Livsmedelsmal - Malfjärilar kan utan att vara direkt synliga förstöra livsmedel eller kläder. Klumpar i mjölet eller plötsliga hål i klädesplagg kan betyda att det finns mal i larvstadiet, men för att med säkerhet veta att det är skadeinsekter det handlar om presenterar vi nu limarken MotMal klädesmal och MotMal livsmedelsmal som ger en indikation på eventuella problem.
  6. DAILY SPORTS LANSERAR VÅRENS FÄRGGLADA OCH MÅNGSIDIGA KOLLEKTION - Vårens toppar från Daily Sports har snygga mönster som verkligen lyser upp den kvinnlig golfares garderob.
  7. Med inspiration hämtad från Stockholms skärgård och vår anrika huvudstad - "Vår kärlek och passion för stilrena accessoarer med kvalité startade denna resa"​ Mycket diskret och stilren men samtidigt elegant och iögonfallande. Vår design är noggrant utvald för en gentleman. Med sitt safirbelagda glas, Schweiziska Ronda urverk, vattentålighet och möjligheten att byta läderarmbandet med ett enkelt klick så är den perfekt för nästan alla tillfällen.
  8. Shoppa nya skor online billigt
  9. Handla mode på nätet till bäst pris
  10. Litterär salong med brett grepp om hbtq-litteraturen - På tisdag startar Litterär salong Over the Rainbow med Lars Gårdfeldt och inbjudna gäster på Stadsbiblioteket Göteborg. Genom författarsamtal vill han fördjupa kunskapen kring hbtq-litteraturen och visa bredden på det som ges ut. Programserien har funnits i snart tio år och vårens första gäst är Aleksa Lundberg.