Dressing Room Nytt

Nedan hittar du det senaste inom dressing room nyheter från bloggar, produktnyheter etc.

  1. ​1100 kronor kostar höstens skolstart per barn - Efter semestern väntar en del utgifter för svenska föräldrar. I genomsnitt kommer föräldrarna till barn i åldersgruppen 2-17 år köpa kläder, skor och utrustning för i snitt 1100 kronor per barn inför terminsstarten. Detta visar en undersökning som Blocket genomfört i samarbete med Kantar Sifo.
  2. Väsby Stöd och Omsorg 12-17 augusti - Vernissage söndag 12 augusti kl 12-16. Livemusik kl 13. Fri entre. "I år har vi extra mycket fokus på återbruk​. Under årets utställning kan du därför passa på att förnya din garderob på ett miljösmart och roligt sätt. Ta med dig upp till fem hela och rena plagg. För varje plagg du lämnar får du en biljett och kan välja ett nytt plagg." Utställningen pågår tom 17 augusti, öppet 12-16 Välkomna!
  3. Svenska garderober överfyllda av oanvända kläder - Svenskarnas garderober innehåller massor av oanvända plagg och onödiga klädinköp. En ny Sifo-undersökning utförd på uppdrag av Tradera och Avfall Sverige visar att nära var tredje svensk kvinna i åldrarna 18–29 år låter hälften av garderoben förbli oanvänd.
  4. Till dig som ÄLSKAR din garderob!
  5. ​Lace Laboratory signar med HOSS AGENCY - Underklädesföretaget Lace Laboratory har tagit bloggvärlden med storm, nu signar de med Hoss Agency som PR byrå inför lanseringen av sommarkollektionen.
  6. Fristads bakom O’Learys nya arbetskläder - Förra året fick Fristads Solutions förtroendet att ta fram O’Learys Trademarks nya klädkollektion till all personal på O’Learys 130 restauranger runt om i världen. Nu är den nya kollektionen klar och ska levereras till samtliga marknader med start i juli.
  7. Elsa Billgren är årets designer för Alexandre Bonnet - För femte året i rad genomför champagnehuset Alexandre Bonnet ett samarbete med en svensk designer. I år har Elsa Billgren tagit fram den limiterade presentförpackningen för Grande Réserve Brut och Perle Rosée Brut. Elsa har hämtat inspiration från såväl sin kärlek för Paris som för vintage.
  8. Inred ditt fritidshus för uthyrning - så här lyckas du - Allt fler hyr ut sitt fritidshus , men vad vill gästerna ha? NOVASOL Sveriges största stugförmedling, vet vad som fungerar och delar med sig av sina bästa tips.
  9. Jobb och karriär i stadens paviljong under Volvo Ocean Race - Göteborgs Stad har stora rekryteringsbehov och söker allt från ingenjörer till förskollärare. Det syns i stadens paviljong, som i år är inriktad på jobb och karriär. Men besökarna kan också följa det som sker i ett växande Göteborg, med hjälp av ny teknik och ett brett seminarieprogram.
  10. Prisninja årets vinnare av Axlab