Dressing Room Nytt

Nedan hittar du det senaste inom dressing room nyheter från bloggar, produktnyheter etc.

  1. Hur du köper underkläder till någon speciell - Det finns så många olika sätt att vakta upp din betydande andra halva. För en rolig och flörtig sätt att fira på, överraska dem med något så speciellt och krydda upp saker och ting med några söta nya underkläder.
  2. Myrorna i samarbete med start-up:en Repamera - Skräddarservice online - Att vårda och reparera de kläder som redan finns är ett viktigt steg på vägen mot ett mer cirkulärt samhälle. Det vill Myrorna nu lyfta genom ett unikt samarbete med den prisbelönta startupen Repamera som erbjuder skräddartjänster via nätet. I fyra av kedjans butiker kommer man under våren få rabatt på skräddartjänster och hjälp att beställa om man vill laga eller ändra måtten på ett plagg.
  3. Hemfrid växlar upp affärsutvecklingen och satsar på enklare hantverkshjälp - Serviceföretaget Hemfrid växlar upp affärsutvecklingen och satsar på enklare hantverk. Nu kan kunderna få hjälp med ”småprojekt” hemma som de inte har tid eller ork att ta itu med själva - som att skruva upp ett hyllsystem, montera möbler, hänga en tavla eller tapetsera.
  4. STAYHARD släpper ny kategorisida- VINTAGE - Idag släpper stayhard.se en ny kategorisida – VINTAGE, med handplockade, unika plagg sourcade runt om i Europa .
  5. Hemfrid undersöker vad som minskar friktion och ökar välmåendet i människors vardag - ​Hemfrid drivs av att förenkla människors vardag och få fler att må bra och trivas hemma. Därför har vi genomfört en undersökning om vad som minskar friktion och ökar välmåendet i människors vardag.
  6. ​Insikt: Därför rensar vi (inte) i våra garderober - Svenskarnas garderober dignar av oanvända kläder, ändå rensar vi dem inte. För att ta reda på varför svenskarnas garderober är så inaktiva initierade Sveriges största kedja för second hand och landets första beteendebyrå, Beteendelabbet, pilotprojektet Re:Use. Nu är pilotprojektet avslutat och resultatet har sammanställts.
  7. Nedmontering av garderober på IKEA i Uddevalla orsakade allergisk reaktion - Nedmontering av garderober på IKEA i Uddevalla orsakade allergisk reaktion
  8. Erikshjälpen öppnar secondhand.se - ​Nu blir det lättare att nätshoppa miljövänligt och unikt. Den 2 maj öppnar Erikshjälpen online-butiken secondhand.se och blir den första ideella organisationen att lansera en fullskalig e-handel med tusentals second hand-varor som alla är unika, det finns bara en av varje.
  9. Hockeysverige ny plattform för Brothers vårsatsning - Hockeysverige.se, en sajt inom Everysport Media Group AB (publ.) (ESMG), ingår kreativt samarbete tillsammans med Brothers.
  10. Jubileum för normbrytande klubbkoncept, burleskshowen ´Fräulein Frauke Presents´ fyller 9 år! - Sveriges främsta burlesk- och kabaretklubb firar 9 glittrande år den 12 maj! Med en unik blandning av internationell scenkonstföreställning, livemusik, vackra lokaler, svenska topp-DJs och en publik som transporteras iväg till en annan värld, har klubben "Fräulein Frauke Presents" hållit hov i Stockholm, och utvecklats till att bli en av Europas absolut största och bästa kabaretevents.