Dressing Room Nytt

Nedan hittar du det senaste inom dressing room nyheter från bloggar, produktnyheter etc.

  1. ​5 år som Kulturkvarteret Kristianstad - I dagarna har Kulturkvarteret funnits i fem år. Detta uppmärksammas fredag 30 augusti då vi erbjuder guidade rundvandringar och visar bilder från ombyggnaden och åren som gått. Vi avslutar dagen med After Work och livemusik på Bistroscenen, följt av blueskonsert i Lilla salen.
  2. PLAGG FÖR VARJE PERSONLIGHET I HÖSTENS GOLFKOLLEKTION FRÅN DAILY SPORTS - I höst kommer Daily Sports med en bred kollektion där alla golfande kvinnor kan hitta sin stil. De har en konstant pågående vidareutveckling av lager på lager-principen
  3. Stadsmuseets publiksiffror ökat med 40 procent - Fjolårets rekordvarma sommar innebar att många valde bort att gå på museum. Men inte i år. På Göteborgs stadsmuseum ökade antalet besökare med 40 procent under sommarmånaderna.
  4. Tydligt trendskifte - alltfler handlar begagnat till barnen inför skolstart - I samband med skolstarten lägger en fjärdedel av alla barnfamiljer mellan 1 000 till 3 000 kronor på att uppdatera sina barns garderober. Samtidigt ökar begagnathandeln tydligt, i år har 42 procent av de tillfrågade handlat begagnade kläder till sina barn, jämfört med bara 16 procent i fjol. Det visar en undersökning av Demoskop gjord på uppdrag av Tradera.
  5. Sommarkonsert med Ulf Lundell! - På fredag, den 9 augusti, kommer rockartisten Ulf Lundell till Stenungsbaden Yacht Club för en efterlängtad sommarkonsert. Det blir hans första turné på nästan fyra år. Han senaste turné som kallades för hans avskedsturné avslutades på nyårsafton 2015. Men nu får vi återigen njuta av Lundell.
  6. Så tjänar du pengar på dina oanvända saker i sommar - Sommaren är här, och behovet av extrapengar kan göra sig påmind. Topplistan över vad som säljer snabbast just nu avslöjar att det finns tusenlappar att tjäna. Bland bästsäljarna just nu återfinns bland annat trädgårdsmaskiner, surfplattor – och roddbåtar. – Många passar på att sälja av saker för att dryga ut semesterkassan, säger Tero Marjamäki, pressansvarig på Blocket.
  7. En egen värld - På en liten kulle på en alldeles egen ö i Stockholms södra skärgård förverkligade en familj med tre barn sin sommardröm. Villa Kymmendö, en glasdröm som för tankarna till Farnsworth House av Mies van der Rohe. Omgiven av vindpinade tallar, klippor och hav.
  8. Hållbarhet, sociala medier och skolfrågor i fokus i Almedalen - 2–4 juli deltar Högskolan i Borås i Almedalsveckan som en del av Västsvenska Arenan. Syftet med medverkan är att representera forskning och utbildning i viktiga samhällsfrågor. Det gör vi genom seminarier, möten och diskussioner på plats. Alla våra seminarier livesänds på hb.se/almedalen.
  9. Högskolan driver hållbarhetsfrågor i Almedalen - ​Tre av högskolans seminarier handlar om hållbar utveckling. Två inom ramen för regeringsuppdraget Textile & Fashion 2030, med fokus på hållbarhet inom textil- och modeindustrin. Välkommen på plats på Västsvenska Arenan (Strandvägen mittemot Almedalsparken) eller följ oss live via hb.se/almedalen.
  10. Den fysiska butiken fortsatt viktig för färgköparen - Vi har undersökt hur färgkonsumenten inhämtar information inför ett köp jämfört med hur den generella byggvarukonsumenten agerar. Resultaten visar tydligt att besök i den fysiska butiken utgör den viktigaste källan för produktjämförelser, inspiration och rådgivning.